ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Τρέλα» έγραψε στα ελληνικά για τη σεζόν που ξεκινά

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για πρώτη φορά έχοντας στο πλευρό του τόσο τον Ντέιμιαν Λίλαρντ όσο και τον Κρις Μίντλετον

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Τρέλα» έγραψε στα ελληνικά για τη σεζόν που ξεκινά

Οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν τους Γκρίζλις με 124-116 και ολοκλήρωσαν την preseason με ρεκόρ 3-2, ρίχνοντας πλέον την προσοχή στην πρεμιέρα με τους Φιλαντέλφια Σίξερς τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/10, 2:30).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα κόντρα στο Μέμφις με 26 πόντους (12/15 δίπ., 0/3 τρίπ., 2/8 βολ.), 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 μπλοκ και 1 κλέψιμο, ανυπομονεί για την έναρξη της νέας σεζόν στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο και το επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία.

Το έκανε ξανά μετά το τέλος του ματς με τους Γκρίζλις, γράφοντας στα ελληνικά τη λέξη «τρέλα»! Ο Greek Freak θα διεκδικήσει το δεύτερο δαχτυλίδι της καριέρας του, έχοντας για πρώτη φορά στο πλευρό του έναν σούπερ σταρ, τον Λίλαρντ που θα παλέψει για το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.