ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γουίλις Ριντ: «Έφυγε» από τη ζωή ο θρύλος του NBA

Ο Ριντ πέρασε όλη την επαγγελματική του καριέρα ως παίκτης στους Νιου Γιορκ Νικς

Γουίλις Ριντ: «Έφυγε» από τη ζωή ο θρύλος του NBA

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο Γουίλις Ριντ, ο οποίος έπαιζε για τους Νιου Γιορκ Νικς και θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες του NBA όλων των εποχών.

Ο Ριντ πέθανε το πρωί της Τρίτης, αφού υπέφερε από καρδιακά προβλήματα τον τελευταίο περίπου χρόνο, όπως δήλωσε ο αθλητικογράφος Πίτερ Βέσεϊ. Πρόσφατα είχε περάσει από πρόγραμμα αποκατάστασης για να περπατήσει ξανά.

Ο Ριντ πέρασε όλη την επαγγελματική του καριέρα ως παίκτης στους Νιου Γιορκ Νικς, από το 1964 έως το 1974, και εισήχθη στο «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame» το 1982.

Ο Ριντ ήταν ο πρώτος παίκτης που αναδείχθηκε MVP, MVP των τελικών και MVP του All-Star Game την ίδια σεζόν.

Το 1996, ο Ριντ ψηφίστηκε ως ένας από τους «50 μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ». Και το 2021, επιλέχθηκε ως ένας από τους «75» του ΝΒΑ, οι οποίοι τίμησαν τους σπουδαιότερους παίκτες του πρωταθλήματος όλων των εποχών.

Εκτός από παίκτης, ο Ριντ ήταν επίσης προπονητής και γενικός διευθυντής των Νιου Τζέρσεϊ Νετς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.