ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Εθνική μπάσκετ πάλεψε αλλά έχασε (108-86) από τις ΗΠΑ

Φιλικό στο Άμπου Ντάμπι

Η Εθνική μπάσκετ πάλεψε αλλά έχασε (108-86) από τις ΗΠΑ

Στo πέμπτο φιλικό προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και το πιο δυνατό, η εθνική ηττήθηκε με 108-86 από τις ΗΠΑ, αντίπαλό της και στη Μανίλη στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στις 28 Αυγούστου.

Η εθνική προσπάθησε με την άμυνά της να «χαλάσει» το παιχνίδι των Αμερικανών, αλλά οι παίκτες του Στιβ Κερ έφτασαν άνετα στην κατοστάρα. Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια και έξι αγώνες απέναντι στις ΗΠΑ που η εθνική δέχεται ππερισσότερους από 100 πόντους.

Στην “Etihad Arena” του Άμπου Ντάμπι, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης με 12 πόντους ήταν ο παίκτης που στη δεύτερη περίοδο έδωσε ενέργεια στην εθνική επιτρέποντας στην «επίσημη αγαπημένη» να μειώσει μετά από ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο (32-17 υπέρ της Team USA). O Ρογκαβόπουλος πέτυχε επίσης 12 πόντους, ενώ από 11 είχαν οι Τόμας Ουόκαπ και Γιώργος Παπαγιάννης. Ο Λαρεντζάκης σημείωσε 10 πόντους και 9 ο Παπαπέτρου. Εκτός δωδεκάδας έμειναν ο Παπανικολάου και ο Χατζηδάκης.

Πρώτος σκόρερ των ΗΠΑ αναδείχτηκε ο Άντονι Έντουαρντς με 21 πόντους.

Αύριο, Σάββατο (19/8), στις 19:00, η εθνική δίνει το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν αναχωρήσει για της Φιλιππίνες, με αντίπαλο τη Γερμανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεκάλεπτα: 32-17, 52-41, 86-67, 108-86

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.