ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταγγέλει επίθεση στην αποστολή με κροτίδες στο ΣΕΦ πριν τον τελικό με τον Ολυμπιακό (βίντεο)

Μόλις έγινε αντιληπτό το επεισόδιο παρενέβη η Αστυνομία και οι «πράσινοι» πήγαν στα αποδυτήριά τους

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταγγέλει επίθεση στην αποστολή με κροτίδες στο ΣΕΦ πριν τον τελικό με τον Ολυμπιακό (βίντεο)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε video με επίθεση που φέρεται να δέχτηκε κατά την άφιξη της στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο του πρώτου τελικού της Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Παναθηναϊκός, η αποστολή της ομάδας δέχτηκε σφοδρή επίθεση τη στιγμή που έφτασε στο ΣΕΦ, με τους δράστες να χρησιμοποιούν φωτοβολίδες ευθείας βολής, μολοτόφ, αλλά και πέτρες προς το μέρος τους.

Ωστόσο οι αστυνομικές αρχές επενέβησαν γρήγορα, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να οδηγηθούν στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Το video και οι φωτογραφίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.