ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν παντρεύεται τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν! (φώτο)

Η Λάρσα Πίπεν βρίσκεται σε σχέση με τον Μάρκους Τζόρνταν

Η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν παντρεύεται τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν! (φώτο)

Ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Σκότι Πίπεν ήταν για πολλούς το κορυφαίο δίδυμο όλων των εποχών στο ΝΒΑ, καθώς με τους Σικάγο Μπουλς έχτισαν μία δυναστεία, κατακτώντας έξι τίτλους.

Τώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν, Λάρσα, θα γίνει… νύφη του Τζόρνταν!

Από τότε που η Λάρσα Πίπεν χώρισε από τον πρώην small forward των Μπουλς, άρχισε σχέση με τον γιο του κορυφαίου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, τον Μάρκους Τζόρνταν.

Το… σκάνδαλο στις ΗΠΑ όταν μαθεύτηκε η είδηση, πήρε διαστάσεις, με τον Σκότι Πίπεν, ουκ ολίγες φορές να έχει επιτεθεί στον πρώην συμπαίκτη του, για ιστορίες από τότε που ήταν εν ενεργεία στους Σικάγο Μπουλς.

Η Λάρσα φέρεται να είναι έτοιμη να επισημοποιήσει την σχέση της με τον γιο του MJ και μάλιστα θα αλλάξει το Πίπεν και θα πάρει το επίθετο του μελλοντικού συζύγου της, κρατώντας όμως και του πρώην άντρα της!

Η Λάρσα, που έγινε γνωστή από το ριάλιτι The Real Housewives, σκοπεύει, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, να αλλάξει και πάλι τ’ όνομά της σε Λάρσα Πίπεν-Τζόρνταν!

Η Λάρσα, που έγινε γνωστή από το ριάλιτι The Real Housewives, σκοπεύει, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, να αλλάξει και πάλι τ’ όνομά της σε Λάρσα Πίπεν-Τζόρνταν!

Πηγή: iefimerida.grΣάλος: Η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν ετοιμάζεται να παντρευτεί τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν! – iefimerida.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.