ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η συγκλονιστική ομιλία του Γ.Μπαρτζώκα στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Να είστε περήφανοι για ό,τι κάναμε»

«Σε όλη τη σεζόν και σε όλες τις κρίσιμες στιγμές της, δείξατε ότι είστε ομάδα»

Η συγκλονιστική ομιλία του Γ.Μπαρτζώκα στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Να είστε περήφανοι για ό,τι κάναμε»

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στον τελικό του Final Four με τη Ρεάλ από το σουτ του Γιουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα και πλέον στρέφει το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλησε να αποφορτίσει τους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα στο Κάουνας και μιλώντας στα αποδυτήρια εξέφρασε τον σεβασμό του για την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα ολόκληρη τη σεζόν.

Στάθηκε στη θυσία του καθενός από τους «ερυθρόλευκους», ενώ ζήτησε να μην σκύψει κανείς το κεφάλι!

Διαβάστε την ομιλία

«Επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τον σεβασμό μου για την προσπάθεια όλη σεζόν. Ήταν μία εξαιρετική σεζόν για εμάς, ήταν μία σπουδαία ομάδα… Προηγούμασταν στο σκορ σήμερα (σ.σ χθες) σε όλο το παιχνίδι, αλλά κάποιες λεπτομέρειες ήταν εναντίον μας στο τέλος, για να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Κατά τη γνώμη μου, πολλές φορές η προσπάθεια είναι επίπονη και ανυπόφορη για να τη συνειδητοποιήσεις, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ και πάντα μαθαίνεις από κάτι σαν αυτό.

Από τη δική μου πλευρά, ακόμη και τώρα, στον ημιτελικό, σε όλη τη σεζόν και σε όλες τις κρίσιμες στιγμές της, δείξατε ότι είστε ομάδα, εξαιρετικοί συμπαίκτες, θυσιάσατε τον εαυτό σας και κάτι που όλος ο οργανισμός του κλαμπ είναι ευγνώμων για αυτό. Ξερω πως είναι δύσκολο να το πούμε τώρα αλλά έχουμε ένα ακόμη τίτλο να πάρουμε. Σε ένα μήνα περίπου από τώρα και για μία ακόμη φορά θα μείνουμε ενωμένοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος για αυτό που αξίζουμε. Κάντε μου μία χάρη. Μην είστε σκυθρωποί! Ας έχουμε περηφάνεια για ό,τι πετύχαμε φέτος! Παρακαλώ ψηλά τα κεφάλια» ήταν τα λόγια του κόουτς των «ερυθρολεύκων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.