ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ήττα των Μπακς από τους Γκρίζλις με 108-102

Εκτός της αναμέτρησης Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ντέμιαν Λίλαρντ και Κρις Μίντλετον

Ήττα των Μπακς από τους Γκρίζλις με 108-102

Χωρίς τους Big Three αγωνίστηκων οι Μιλγουόκι Μπακς στον δεύτερο αγώνα της preseason γνωρίζοντας ήττα από τους Γκρίζλις με 108-102.

Στην αναμέτρηση έκανε ντεμπούτο ο Καμ Πέιν, ο οποίος σε 15 λεπτά είχε 0/6 σουτ και 5 ασίστ. Ο Έιντριαν Γκρίφιν άνοιξε και πάλι το ροτέισον, δίνοντας χρόνο σε αρκετούς παίκτες, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να αγωνίζεται για 8:58 (3π., 5 ριμπ.).

Πλέον, οι Μπακς «πετάνε» για το Λος Άντζελες και το φιλικό με τους Λέικερς, όπου τις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστό αν θα πατήσει παρκέ κάποιος από τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κρις Μίντλετον και Ντέμιαν Λίλαρντ.

Πρώτος σκόρερ των Μπακς ήταν ο Τζέι Κράουντερ (14π.), ενώ ακολούθησαν οι Πατ Κόνατον (13π.) και Μαλίκ Μπίσλεϊ (11π. με 4/14 σουτ).

Για τους Γκρίζλις, εκτός από τον τιμωρημένο Τζα Μοράντ, δεν αγωνίστηκαν οι Μάρκους Σμαρτ και Στίβεν Άνταμς.

Το ματς κρίθηκε στην αρχή της 4ης, όπου το Μέμφις πήρε διαφορά 14 πόντων, με τους Μπακς να επιχειρούν, με επί μέρους 15-5, να φτάσουν στη νίκη, δίχως αποτέλεσμα.

Για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό ματς, οι Μπακς έδειξαν ιδιαίτερη προσήλωση στην άμυνα. Υποχρέωσαν τους Γκρίζλις σε 13 λάθη στα τρία πρώτα δωδεκάλεπτα, όταν δηλαδή ήταν στο παρκέ οι βασικοί παίκτες του ροτέισον. Στο προηγούμενο ματς οι Μπουλς υπέπεσαν σε 15 λάθη, με τους Μπακς να παίρνουν 15 πόντους απ’ αυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δωδεκάλεπτα: 25-28, 51-53, 76-71, 108-102

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.