ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Κ.Σλούκας: Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να τον αποκτήσει

Τι αναφέρει το δημοσίευμα

Κ.Σλούκας: Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να τον αποκτήσει

To συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι, με τη «βασίλισσα» να ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Aν και στο πρόσφατο παρελθόν, στη Ρεάλ είχαν ασχοληθεί και με τις περιπτώσεις τον Αλμπέρτο Ντίαθ και Κάιλ Κούριτς, φαίνεται πως στην ομάδα της πρωτεύουσας της Ισπανίας, ο Σλούκας αποτελεί διακαή πόθο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

H επιστροφή του Αργεντινού γκαρντ Φακούντο Καμπάτσο, που μετά το ΝΒΑ, σε Ντένβερ Νάγκετς και Ντάλας Μάβερικς, φορά τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, παραμένει περίπλοκη.

Στο σχετικό δημοσίευμα για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης ν’ αποκτήσει τον Σλούκα αναφέρεται: «Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της EuroLeague αυτή τη στιγμή, με ρεκόρ 20-8 και ο Σλούκας είναι ο “μαέστρος” του παιχνιδιού του.

Ο Σλούκας λειτουργεί ως προέκταση των ιδεών του Μπαρτζώκα, του Έλληνα προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Σλούκας, ένας αριστερόχειρας παίκτης, ύψους 1,90 εκ., με μεγάλη ικανότητα σε διάφορους τομείς (περιφερειακό σουτ, διεισδύσεις) και υψηλή αξιοπιστία να πάρει την μπάλα στην τελευταία φάση ενός αγώνα, είχε απασχολήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2020.

Έχει κατά μέσο όρο συγκομιδή 11 πόντους και 6,4 ασίστ ανά αγώνα στη Euroleague, την τρέχουσα σεζόν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.