ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Σλούκας: «Παιχνίδι με παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα γίνεται καλύτερος – Είμαι αισιόδοξος»

«Νομίζω η σκληράδα είναι το πιο σημαντικό»

Κ.Σλούκας: «Παιχνίδι με παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα γίνεται καλύτερος – Είμαι αισιόδοξος»

Ο Κώστας Σλούκας παραχώρησε συνέντευξη και ανέφερε πως η πρόσφατη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ενάντια στην Μονακό και η «μεγάλη» νίκη της ομάδα του ανήκει στο παρελθόν, με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να δίνει έξτρα ψυχολογία σε αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα ο Σλούκας θέλησε να εκφράσει την άποψη του, πως ο Παναθηναϊκός σταδιακά θα γίνεται καλύτερος, παιχνίδι με το παιχνίδι, με τον ίδιο να είναι αισιόδοξος για την συνέχεια της Euroleague.

Τα λόγια του Κώστα Σλούκα

«Έχει μείνει πίσω το παιχνίδι με τη Μονακό. Η Αρμάνι βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι, έχει κερδίσει τη Μπαρτσελόνα εκτός, κέρδισε χθες εύκολα τη Βιλερμπάν. Αρχίζει και βρίσκει καλό ρυθμό, ιδιαίτερα στην έδρα της, οπότε θα είναι επικίνδυνο παιχνίδι, στο οποίο χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη».

Για το αν η νίκη με τη Μονακό τονώνει την ψυχολογία:

«Σε πρώτη φάση τονώνει ιδιαίτερα τη βαθμολογική μας θέση, πήραμε μία νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα και με μία ομάδα, η οποία πέρυσι ήταν στο Final Four. Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο φυσικά και στον ψυχολογικό τομέα, καταλάβαμε τις δυνατότητές μας. Νομίζω παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι, όλο και καλύτεροι και το σημαντικότερο είναι να παίρνουμε αποτελέσματα. Θέλω να πιστεύω ότι και αύριο (σ.σ. σήμερα), είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό με τη βοήθεια του κόσμου μας».

Για το ματς με την Αρμάνι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Νομίζω η σκληράδα είναι το πιο σημαντικό, να απαντήσουμε στην σκληράδα τους, είναι πολύ καλοί στην άμυνα, πολύ σκληροί. Να διαβάσουμε το παιχνίδι, έλεγχος ρυθμού, έλεγχος ριμπάουντ και νομίζω αυτά θα γείρουν την πλάστιγγα προς τα εμάς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.