ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ότι έχει γραφτεί για τα μεταγραφικά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ότι έχει γραφτεί για τα μεταγραφικά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με ανάρτηση της στα στα social media  διαψεύδει τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες, αφού το μυαλό όλων στο λιμάνι είναι στους τελικούς της Basket League.

Ο Ολυμπιακός άρχισε ιδανικά τους τελικούς της Basket league, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 74-61 και θέλει άλλες 2 νίκες για να αναδειχτεί Πρωταθλητής Ελλάδας. Οι ερυθρόλευκοι είναι προσηλωμένοι στο στόχο τους που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα, γεγονός που ανάγκασε την ΚΑΕ Ολυμπιακός να παρέμβει μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter και να διαψεύσει μετεγγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Το είχαμε γράψει 25/5/2022, το αναδημοσιεύουμε και σήμερα γιατί δεν έχει αλλάξει το παραμικρό από εκείνη τη μέρα. Όλοι στην ομάδα είναι συγκεντρωμένοι στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος. Ό,τι έχει γραφτεί ή ειπωθεί περί μετεγγραφών δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα“.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.