ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Οι φίλαθλοι πήραν 3.600 εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν σε τρεις ώρες

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να διαθέσει περίπου το μισό ΟΑΚΑ στα διαρκείας

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Οι φίλαθλοι πήραν 3.600 εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν σε τρεις ώρες

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού σπεύδουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν στο μπάσκετ, με 3.600 εισιτήρια να φεύγουν στις τρεις πρώτες ώρες από την κυκλοφορία τους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν και οι φίλαθλοι έκαναν χαμό για μια θέση στο ΟΑΚΑ.

Η πράσινη τρέλα για ένα εισιτήριο έχει φτάσει στο σημείο που πάνω από 20.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν στην πλατφόρμα για να έρθει η σειρά τους και να μπορέσουν να κλείσουν θέση στο ΟΑΚΑ για τη νέα χρονιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να διαθέσει περίπου το μισό ΟΑΚΑ στα διαρκείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.