ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κολοσσός – Ιωνικός 89-48: Τον… διέλυσε και παλεύει για τετράδα της Basket League

O Kολοσσός μπήκε εντυπωσιακά στο ματς με 23-6

Κολοσσός – Ιωνικός 89-48: Τον… διέλυσε και παλεύει για τετράδα της Basket League

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ματς κόντρα στον Ιωνικό ο Κολοσσός. Οι Ροδίτες πήραν διαφορά ασφαλείας από το ξεκίνημα του ματς, τη διαχειρίστηκαν εύκολα και επικράτησαν με το εντυπωσιακό 89-48, ανεβαίνοντας στο 7-5. Από την άλλη οι ηττημένοι που απογοήτευσαν, έπεσαν στο 3-9.

Για τους νικητές ο Κένταλ είχε 15 πόντους, ο Χρυσικόπουλος 12 με 5 ριμπάουντ και 11 με 7 ριμπάουντ μέτρησε ο Κατσίβελης. Στον αντίποδα μοναδικός διψήφιος ήταν ο Λέισι με 11. Ο Ιωνικός τελείωσε την αναμέτρηση με 2/18 τρίποντα.

O Kολοσσός μπήκε εντυπωσιακά στο ματς με 23-6 χάρη στο καλάθι του Χατζηδάκη, τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Ο Ιωνικός κατάφερε να μειώσε σε 25-12 με το καλάθι του Χόκς στο 9′.

Ο Κόφεϊ έκανε το 34-20 για την ομάδα από τη Ρόδο στα μέσα της δεύτερης περιόδου. Ο Μπέμπης έκανε το 36-24, ένα λεπτό πριν το ημίχρονο. Όμως οι γηπεδούχοι έκαναν το 42-24 στο 19′. Οι Νικαιώτες είχαν 11/25 σουτ στο πρώτο ημίχρονο και 1/7 τρίποντα.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον Ντίξον να γράφει το 52-27 στο 23′, εκτοξεύοντας τη διαφορά στο +25. Ο Κολοσσός συνέχισε το… βιολί του, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και ο Χρυσικόπουλος έκανε το 56-27 στο 28′. Το δεκάλεπτο έληξε στο 63-33, με τον Ιωνικό να μην βρίσκει λύσεις επιθετικά.

Το ματς δεν γινόταν να γυρίσει, με τον Κολοσσό να παίρνει μια πολύ εύκολη νίκη στην έδρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεκάλεπτα: 25-12, 42-24, 63-33, 89-48

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.