ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κολοσσός Ρόδου – Περιστέρι 104-93: Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Κ.Σεγκούρα

Στο πρώτο μέρος ο Κολοσσός είχε τον απόλυτο έλεγχο και κατάφερε να αποκτήσει μία διαφορά της τάξεως των 12 πόντων

Κολοσσός Ρόδου – Περιστέρι 104-93: Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Κ.Σεγκούρα

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε μια σπουδαία νίκη στο γήπεδο του με 104-93 σε βάρος του Περιστερίου και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στην Basket League.

Τρομερή εμφάνιση από τον Γιόργκενσεν για τους γηπεδούχους με 21 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ για το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη ο Ράγκλαντ πέτυχε double-double με 25 πόντους και 10 ασίστ.

Στο πρώτο μέρος ο Κολοσσός είχε τον απόλυτο έλεγχο και κατάφερε να αποκτήσει μία διαφορά της τάξεως των 12 πόντων στο ημίχρονο (56-44).

Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο ήταν μία άλλη ιστορία… Οι φιλοξενούμενοι «πάτησαν το γκάζι» και δεν σταμάτησαν ποτέ ανατρέποντας τα δεδομένα και φέρνοντας το ματς στα ίσα. Ο Ράγκλαντ είχε την ευκαιρία να κέρδισε το παιχνίδι αλλά αστόχησε στο τέλος με αποτέλεσμα ο αγώνας να πάει στην πρώτη παράταση.

Εκεί, ο Γιόργκενσεν δεν μπόρεσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του και οδήγησε το παιχνίδι σε δεύτερο έξτρα πεντάλεπτο. Το Περιστέρι βρέθηκε πίσω με 5 πόντους (95-90) και δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει χάνοντας εν τέλει με 104-93.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεκάλεπτα: 23-27, 42-39, 66-59, 80-80, 86-86, 104-93.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.