ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κόμπι Μπράιαντ: Πουλήθηκε για 5,8 εκατ. δολάρια φανέλα με την υπογραφή του

Τη φορούσε και όταν παρέλαβε το βραβείο του MVP στις 7 Μαΐου 2008

Κόμπι Μπράιαντ: Πουλήθηκε για 5,8 εκατ. δολάρια φανέλα με την υπογραφή του

Μια υπογεγραμμένη φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ  που φόρεσε στην MVP σεζόν του (2007/08) πουλήθηκε αντί του ποσού των 5.8 εκατ. δολαρίων.

Ο θρυλικός σταρ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, φόρεσε τη συγκεκριμένη φανέλα με το Νο24 σε 25 από τα 82 παιχνίδια της κανονικής περιόδου και 6 αγώνες playoffs, ενώ τη φορούσε και όταν παρέλαβε το βραβείο του MVP στις 7 Μαΐου 2008.

Το ρεκόρ πάντως για την πώληση μιας φανέλας ανήκει στον Μάικλ Τζόρνταν, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο η φανέλα που φορούσε στο πρώτο ματς των τελικών του NBA κόντρα στους Τζαζ, πουλήθηκε έναντι 10 εκατ. δολαρίων, ενώ η φανέλα που φορούσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον αξέχαστο αγώνα με την Αγγλία στο Μουντιάλ το 1986 πουλήθηκε αντί 9.35 εκατ. δολαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.