ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ξέσπασε ο Γ.Αντετοκούνμπο μετά την 11η φετινή ήττα της ομάδας – «Αυτό δεν είναι οι Μπακς»

«Δεν γίνεται να στηριζόμαστε στην επίθεσή μας και να περιμένουμε να σκοράρουμε 130, 140 πόντους κάθε βράδυ»

Ξέσπασε ο Γ.Αντετοκούνμπο μετά την 11η φετινή ήττα της ομάδας – «Αυτό δεν είναι οι Μπακς»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση στο ΝΒΑ, όμως οι 48 πόντοι που πέτυχε απέναντι στους Ρόκετς μέσα στο Χιούστον, δεν ήταν αρκετοί για να δώσουν την νίκη στους Μπακς.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 112-108, με τον Ελληνα άσο να «μαζεύει» 17 ριμπάουντ και τους Μπακς να γνωρίζουν την 11η ήττα τους στο εφετινό πρωτάθλημα, ενώ μετρούν και 25 νίκες.

Εκτός του… Giannis, τα υπόλοιπα «αστέρια» των «ελαφιών», έμειναν μακριά από τον καλό εαυτό τους, καθώς οι Λίλαρντ, Μπίσλι, Πόρτις, Μίντλεντον και Λόπεζ, σημείωσαν συνολικά 44 πόντους και πήραν 17 ριμπάουντ, είχαν δηλαδή και οι πέντε μαζ, χειρότερη στατιστική από τον Αντετοκούνμπο, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Κορυφαίος για τους Ρόκετς, που βελτίωσαν τη συγκομιδή τους σε 18 νίκες και 16 ήττες, ήταν ο Αλπερέν Σενγκούν με 21 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ έξι παίκτες από την ομάδα του Χιούστον, σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Το ξέσπασμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τους Μπακς

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αντετοκούνμπο, δήλωσε εμφανώς προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας του: «Η επίθεση θα είναι εκεί που πρέπει κάποια βράδια και κάποια άλλα δεν θα είναι. Η άμυνα όμως είναι θέμα προσπάθειας. Πρέπει να είναι εκεί. Και, αμυντικά, δεν ήμασταν εκεί που έπρεπε. Δεν υπήρχε υπερηφάνια. Οι αντίπαλοί μας απλώς έκαναν μπασίματα, πήγαιναν στο “ζωγραφιστό”, δίναμε υπερβολικές βοήθειες και αφήναμε ελεύθερα τρίποντα κι επιθετικά ριμπάουντ. Δεν υπήρχε τίποτε. Αυτό δεν ήταν οι Μιλγουόκι Μπακς. Δεν είμαστε αυτοί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, ο ίδιος πρόσθεσε: «Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Στην τρίτη περίοδο ήμασταν καλύτεροι, στην τέταρτη περίοδο το ίδιο. Πήραμε και τα δύο αυτά δωδεκάλεπτα. Παλέψαμε. Κάναμε πιο δύσκολη την δουλειά των Ρόκετς, κάναμε αλλαγές, μαρκάραμε από μπροστά στο post, βάζαμε χέρια στις μπάλες, τους το κάναμε δύσκολο, παλεύαμε για τα ριμπάουντ. Αυτοί είμαστε πραγματικά. Στο πρώτο μέρος δεν τα κάναμε όλα αυτά και αυτό δεν είναι καλό, επειδή αυτήν την περίοδο παίζουμε ένα μπάσκετ – ειδικά αμυντικά – που δεν είμαστε εμείς. Πρέπει να βελτιωθούμε. Για να νικήσουμε πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν γίνεται να στηριζόμαστε στην επίθεσή μας και να περιμένουμε να σκοράρουμε 130, 140 πόντους κάθε βράδυ. Δεν θα γίνει δουλειά έτσι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.