ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λεμπρόν Τζέιμς: Αγωνίζεται για μήνες με σκισμένο τένοντα – Μπαίνει στο χειρουργείο

Θα μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες

Λεμπρόν Τζέιμς: Αγωνίζεται για μήνες με σκισμένο τένοντα – Μπαίνει στο χειρουργείο

Με σκισμένο τένοντα αγωνιζόταν ο Λεμπρόν Τζέιμς που αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση και να αγωνιστεί κανονικά στη νέα σεζόν.

Πριν λίγες μέρες οι Ντένβερ Νάγκετς «σκούπισαν» τους Λος Άντζελες Λέικερς. Αφήνοντας εκτός τελικών ΝΒΑ την ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς. Ο «βασιλιάς» στις δηλώσεις του μετά το τέλος της σειράς, είχε αφήσει ανοιχτό ενδεχόμενο να βάλει τέλος στην καριέρα του, ολοκληρώνοντας την 20η του περίοδο στο «μαγικό κόσμο».

Παρ’ όλα αυτά, όπως φαίνεται θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά και τη νέα σεζόν. Κάτι που έκανε τους τελευταίους μήνες με σοβαρό πρόβλημα στο πόδι. Συγκεκριμένα είχε σκισμένο τένοντα. Γι’ αυτό και πονούσε αρκετά, με την ομάδα του να τον έχει διαρκώς στη λίστα τραυματιών, παρότι αγωνιζόταν κανονικά.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σύντομα, αν και με τα τωρινά δεδομένα φαντάζει απίθανο να αποφύγει το χειρουργείο.

Διαδικασία που θα τον αφήσει εκτός για περίπου δύο μήνες. Χάνοντας ουσιαστικά την καλοκαιρινή του ξεκούραση, για να είναι πανέτοιμος με την έναρξη της επόμενης σεζόν στο ΝΒΑ.

Το πρόβλημα αυτό το «κουβαλά» ο Λεμπρόν Τζέιμς από τα τέλη Φεβρουαρίου. Τότε που όπως είχε πει, άκουσε ένα «ποπ» στο πόδι του κι άρχισε να πονά. Ήταν ένα ματς με τους Ντάλας Μάβερικς. Προ ημερών υποβλήθηκε σε μαγνητική και πλέον ξεκουράζεται με το χειρουργείο να πλησιάζει για τον 38χρονο σούπερ σταρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.