ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Λεσόρ για τη μεταγραφή του Σλούκα: «Τρελάθηκα όταν το έμαθα – Είναι τεράστια υπόθεση να παίζεις μαζί του»

Ο Ματίας Λεσόρ και ο Κώστας Σλούκας θα είναι συμπαίκτες τη νέα χρονιά στον Παναθηναϊκό

Μ.Λεσόρ για τη μεταγραφή του Σλούκα: «Τρελάθηκα όταν το έμαθα – Είναι τεράστια υπόθεση να παίζεις μαζί του»

Ο Ματίας Λεσόρ μετά την Παρτίζαν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Λεσόρ βρίσκεται στη Σύρο συμμετέχοντας στο τουρνουά Aegean Festival και δήλωσε: «Φοράω τα πράσινα… Είναι πολύ πιο εύκολο για εμένα. Φόρεσα τα πράσινα, πήρα το νούμερο 13, νιώθω πραγματικά πολύ καλά και άνετα! Ήταν μια καλή ευκαιρία για εμένα να το κάνω. Περιμένω να το ζήσω και στα επίσημα παιχνίδια».

Όσον αφορά τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα, είπε: «Φυσικά και ανυπομονώ! Ο Σλούκας είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι τεράστια υπόθεση να παίζεις μαζί του, σε κάνει καλύτερο και σε βελτιώνει! Όταν άκουσα τα νέα, τρελάθηκα! Ήμουν πολύ χαρούμενος! Ανυπομονώ να παίξω μαζί του!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τη νέα χρονιά με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Θα έλεγα ότι πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να μην κοιτάμε πολύ ψηλά. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες. Προτιμώ να μην κοιτάζω τόσο μακριά. Πάντως περιμένω μεγάλα πράγματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.