ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μάικλ Τζόρνταν: Σε δημοπρασία η φανέλα του από το πρώτο παιχνίδι των τελικών του ΝΒΑ το 1998

Η φανέλα με το νούμερο «23» εκτιμάται ότι θα πουληθεί πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια

Μάικλ Τζόρνταν: Σε δημοπρασία η φανέλα του από το πρώτο παιχνίδι των τελικών του ΝΒΑ το 1998

Η φανέλα των Σικάγο Μπουλς την οποία φόρεσε ο Μάικλ Τζόρνταν και «φόρτωσε» το καλάθι των Γιούτα Τζαζ με 33 πόντους στο «Game 1» των τελικών του ΝΒΑ του 1998, βγαίνει σε δημοπρασία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ Sports, η φανέλα με το νούμερο «23» του Μάικλ Τζόρνταν εκτιμάται ότι θα πουληθεί πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια!

Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν ότι αυτή η φανέλα των Chicago Bulls είναι από το Game 1 των τελικών του NBA του 1998 γνωστή και ως η εμβληματική σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν στο «Last Dance».

Ο Μάικλ Τζόρνταν φόρεσε την κόκκινη φανέλα όταν έβαλε 33 πόντους εναντίον των Utah Jazz -και παρόλο που οι Bulls έχασαν, τελικά κέρδισαν τη σειρά με 4-2 και ο MJ κατέκτησε το 6ο πρωτάθλημα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Περιζήτητη η φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν

Ο οίκος δημοπρασιών Sotheby’s αναφέρει ότι αυτό το σπάνιο κομμάτι είναι ένα από τα πιο περιζήτητα αντικείμενα για τους συλλέκτες.

«Η φανέλα του Τζόρνταν για το Game 1 των τελικών του ΝΒΑ το 1998, είναι ένα από τα πιο επιθυμητά κομμάτια αθλητικών αναμνηστικών», αναφέρει ο οίκος Sotheby’s σε ανακοίνωσή του, «και το παρόν δείγμα είναι μία από τις μόλις δύο φανέλες των τελικών που εμφανίστηκαν ποτέ σε δημοπρασία, από οποιοδήποτε από τα έξι πρωταθλήματά του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οίκος δημοπρασιών εκτιμά ότι η φανέλα θα πωληθεί για περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια, στην δημοπρασία που θα λάβει χώρα στις 6 Σεπτεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.