ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Με πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ανακοίνωση κατά της διαιτησίας

«Διαιτησίες - καρμανιόλες δεν σέβονται τον ιδρώτα των αθλητών»

Με πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ανακοίνωση κατά της διαιτησίας

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5.οοο ευρώ για την ανακοίνωσή που εξέδωσε για την διαιτησία μετά την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Euroleague με την Παρτίζαν.

«Διαιτησίες – καρμανιόλες δεν σέβονται τον ιδρώτα των αθλητών, την προσπάθεια των προπονητών και φυσικά την ενέργεια και τα χρήματα των ιδιοκτητών» ανέφερε μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση των «πρασίνων».

Επιπρόσθετα, η Euroleague ανακοίνωσε και τις υπόλοιπες αποφάσεις του αθλητικού δικαστή. Συγκεκριμένα, ο Ουέιντ Μπάλντγουιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 3.5000 ευρώ για έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές στον εκτός έδρας αγώνα των Ισραηλινών με την Μπασκόνια. Ο Ερυθρός Αστέρας κλήθηκε να καταβάλει πρόστιμο 4.500 ευρώ για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ζόραν Σάβιτς, τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ για έλλειψη σεβασμό προς τους διαιτητές στο ματς με τη Βίρτους Μπολόνια. Τέλος, ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό θα πληρώσει 2.500 ευρώ για επαναλαμβανόμενες δηλώσεις κατά των διαιτητών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.