ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Μουντομπάσκετ 2023: Νέα δεδομένα για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου – Ποια είναι τα φαβορί

Στους «16», το πρώτο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η Εθνική Ομάδα είναι η Λιθουανία

Μουντομπάσκετ 2023: Νέα δεδομένα για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου – Ποια είναι τα φαβορί

Η Εθνική Ομάδα κατάφερε να προκριθεί στους «16» του Μουντομπάσκετ 2023. Μάλιστα έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία, κερδίζοντας με 83-74 και τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη έδειξαν αυταπάρνηση και πείσμα στην κρίσιμη αυτή αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να χαμογελάσουν στο τέλος. Στους διακριθέντες του ματς ήταν οι Ιωάννης Παπαπέτρου (27π., 4/7τρ.), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (20π.) και Τόμας Γουόκαπ (10π., 9ασ.).

Για ακόμα μια υπέρβαση η Εθνική Ομάδα

Στους «16», το πρώτο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η Εθνική Ομάδα είναι η Λιθουανία (Παρασκευή, 15:40). Η αποστολή της δεν είναι καθόλου εύκολη σε αυτόν τον νέο «τελικό» για την πρόκριση. Όπως τόνισε και ο Δημήτρης Ιτούδης «δεν μπορούμε να είμαστε ξανά στο -15 και να νικήσουμε τη Λιθουανία» και σημείωσε πως η προσοχή πρέπει να δοθεί στην περιφέρεια και στο ζωγραφιστό.

Εφόσον τα καταφέρει η «επίσημη αγαπημένη» κόντρα στη «Λιέτουβα», θα έχει μπροστά της και την αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο (Κυριακή, 11:40), για να βρεθεί στα προημιτελικά.

Τα νέα δεδομένα για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023

Η πρόκριση των 16 ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023 έφερε και αλλαγές στα φαβορί για την κατάκτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ΗΠΑ παραμένουν πρώτο φαβορί και δεύτερο ο Καναδάς. Η back-to-back κάτοχος του τίτλου, Ισπανία είναι τρίτο φαβορί και την ακολουθεί η Σερβία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.