ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπάσκετ: Ένας 12χρονος ο νεότερος σκόρερ της National League 2 – Παίζει κόντρα σε 30άρηδες (βίντεο)

Ο 12χρονος Βαρσαμάς Συμεώνογλου γράφει ιστορία

Μπάσκετ: Ένας 12χρονος ο νεότερος σκόρερ της National League 2 – Παίζει κόντρα σε 30άρηδες (βίντεο)

Στον αγώνα του Πανναξιακού με τον ΑΣ Πέρα για το πρωτάθλημα της National League 2, όπου οι νησιώτες επικράτησαν 81-62, σημειώθηκε ένα ιδιαίτερο περιστατικό.

Ο 12χρονος Βαρσαμάς Συμεώνογλου, παιδί της Α’ Γυμνασίου, πήρε μέρος στον αγώνα και κατάφερε να γράψει ιστορία.

Ο μικρός αθλητής, που αγωνίζεται στο τμήμα παμπαίδων του συλλόγου των Κυκλάδων, ήταν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και λίγα λεπτά πριν το τέλος, πάτησε το παρκέ. Αλλά η εμπειρία του δεν… ολοκληρώθηκε εκεί, αφού πλέον το όνομά του βρίσκεται δίπλα σ’ ένα σημαντικό ρεκόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νεαρός πήρε τη μπάλα πίσω από την γραμμή του τρίποντου, πήρε και την προσπάθεια, σκοράροντας για τρεις και αυτομάτως έγινε ο νεότερος σκόρερ στο πρωτάθλημα της National League 2, την τρίτη εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.