ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπάσκετ: Οι επτά από τις οκτώ ομάδες του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας

Έχει απομείνει μια θέση κενή

Μπάσκετ: Οι επτά από τις οκτώ ομάδες του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας

Το Περιστέρι κλείδωσε την συμμετοχή του στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την ήττα του Κολοσσού Ρόδου από το Μαρούσι με 85-74.

Ο Κολοσσός Ρόδου γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με σκορ 85-74 από το Μαρούσι, με αποτέλεσμα το Περιστέρι να κλειδώνει το εισιτήριο για την συμμετοχή του στο final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Κάπως έτσι οι επτά από τις οκτώ ομάδες που θα βρεθούν στο τουρνουά είναι γνωστές και έχει απομείνει μια θέση, η οποία ωστόσο θα προκύψει από τον νικητή του UNICEF Trophy.

Συγκεκριμένα οι ομάδες της Basket League που θα βρεθούν στο Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδας είναι οι εξής:

-Παναθηναϊκός 
-Ολυμπιακός

-ΑΕΚ
-Προμηθέας Πάτρας

-ΠΑΟΚ
-Άρης
-Περιστέρι

Αναφορικά με το Unicef Trophy οι ομάδες που διεκδικούν το τρόπαιο είναι οι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεγαρίδα, Μίλωνας, Πανιώνιος και Δόξα Λευκάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.