ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος»; Πέφτω από τα σύννεφα!

Ν.Παππάς: «Αυτό θα είναι το τελευταίο μου ματς στο ΟΑΚΑ ως παίκτης του Παναθηναϊκού»

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς»

Ν.Παππάς: «Αυτό θα είναι το τελευταίο μου ματς στο ΟΑΚΑ ως παίκτης του Παναθηναϊκού»

Ο Νίκος Παππάς του Παναθηναϊκού ανέφερε στην ιστοσελίδα της ομάδας, πως το game 4 απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, θα είναι ο τελευταίος του αγώνας μπροστά στον κόσμο του «τριφυλλιού»

Ο Νίκος Παππάς το καλοκαίρι που μας πέρασε επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, με τον έμπειρο αθλητή να έχει συμπληρωματικό ρόλο στο ρόστερ της ομάδας.

Μάλιστα ο άλλοτε διεθνής πλέι μέικερ, ανέφερε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, πως στο παιχνίδι της Πέμπτης 15/06 με αντίπαλο τον Ολυμπαικό, θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό των «πράσινων» και θα ζήσει έντονα τις στιγμή ακόμα και σε περίπτωση που αγωνιστεί για ένα μόνο δευτερόλεπτο.

Τα λόγια του Νίκου Παππά

«Αυτό θα είναι πιθανότατα το τελευταίο μου ματς στο ΟΑΚΑ ως αθλητής του Παναθηναϊκού, αλλά και της ομάδας για την φετινή σεζόν.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όμως, άπαντες στην ομάδα, από τον προπονητή μέχρι τον φροντιστή, είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας. Είμαι βέβαιος πως το ΟΑΚΑ θα γεμίσει.

Προσωπικά, ακόμη και ένα δευτερόλεπτο αν αγωνιστώ θα το ζήσω έντονα και θα το απολαύσω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα λέμε στο γήπεδο…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.