ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

NBA: Έγραψε ιστορία ο Λεμπρόν Τζέιμς – Έγινε ο δεύτερος παίκτης που ξεπερνά τους 38.000 πόντους (βίντεο)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έφτασε τους 38.024 πόντους, 363 λιγότερους από τον θρυλικό Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ

NBA: Έγραψε ιστορία ο Λεμπρόν Τζέιμς – Έγινε ο δεύτερος παίκτης που ξεπερνά τους 38.000 πόντους (βίντεο)

Το φράγμα των 38.000 πόντων «έσπασε». Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ευθύνεται για αυτό! Με την εμφάνισή του κόντρα στους Σίξερς που σημείωσε 35 πόντους στα λεπτά που αγωνίστηκε, ο «βασιλιάς» κοιτάζει πλέον τους σκόρερ του ΝΒΑ από τα ψηλά…

Συγκεκριμένα, οι πόντοι που προσέθεσε στο σακούλι της καριέρας τους, τον έφεραν στους 38.024 με αποτέλεσμα ο ίδιος να φτάνει όλο και πιο κοντά στην κατάρριψη του απόλυτου ρεκόρ από τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ (38.387), όντας ο δεύτερος που ξεπερνά αυτό το νούμερο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN (@espn)

Πόσο χρειάζεται ακόμη για το απόλυτο; Μόλις 364 και με τον ρυθμό που έχει διατηρήσει τη φετινή σεζόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα μιλάμε σύντομα για τον κορυφαίο σκόρερ της ιστορίας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.