NBA: Ο Μόντι Γουίλιαμς υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο προπονητή στην ιστορία στους Ντιτρόιτ Πιστονς

Ο Αμερικανός προπονητής υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο με την ομάδα από την Πολιτεία του Μίσιγκαν

NBA: Ο Μόντι Γουίλιαμς υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο προπονητή στην ιστορία στους Ντιτρόιτ Πιστονς

Οι Ντιτρόιτ Πίστονς αναζητούσαν προπονητή αμέσως μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Ντουέιν Κέισι που πήρε πόστο στο front office της ομάδας, και ο Μόντι Γουίλιαμς ο οποίος απομακρύνθηκε από τους Φοίνιξ Σανς έψαχνε την επόμενη ομάδα της προπονητικής του καριέρας.

Οι δύο πλευρές ένωσαν τους δρόμους και τους στόχους τους, γράφοντας παράλληλα και μια διαφορετική σελίδα στα βιβλία του ΝΒΑ! Συγκεκριμένα ο Αμερικανός προπονητής υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο με την ομάδα από την Πολιτεία του Μίσιγκαν, το οποίο θα του αποφέρει 78.5 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα στην προοπτική που η συμφωνία φτάσει τα οκτώ χρόνια, ο Μόντι Γουίλιαμς θα γίνει πλουσιότερος κατά 100 εκατομμύρια δολάρια συνολικά.

Μια συμφωνία η οποία ισοδυναμεί με την μεγαλύτερη στην ιστορία του ΝΒΑ όσον αφορά κάποιον προπονητή ομάδας. O Μόντι Γουίλιαμς είχε βρεθεί τα τέσσερα τελευταία χρόνια στον πάγκο των Φοίνιξ Σανς ενώ πέρυσι αναδείχθηκε και καλύτερος προπονητής της χρονιάς στη λίγκα έχοντας οδηγήσει την ομάδα της Αριζόνα σε 64 νίκες, τις περισσότερες στην ιστορία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι οι Πίστονς μετρούν επτά σερί χρονιές με αρνητικό συντελεστή νικών (!) και συνθέτουν μια άκρως νεανική ομάδα έχοντας επιλέξει ψηλά στα τελευταία draft, όπως για παράδειγμα τον Κέιντ Κάνιγχαμ στο νούμερο «1» του 2021 και τους Τζέιντεν Άιβι και Τζέιλεν Ντούρεν στο νούμερο «5» και στο νούμερο «13» αντίστοιχα του draft του 2022. Φέτος θα επιλέξουν και πάλι στο νούμερο «5».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.