ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

NBA: Τέλος η σεζόν για τον Λεμπρόν Τζέιμς – Χάνει το βραβείο του πρώτου σκόρερ

Λόγω τραυματισμού

NBA: Τέλος η σεζόν για τον Λεμπρόν Τζέιμς – Χάνει το βραβείο του πρώτου σκόρερ

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς τέθηκε εκτός «μάχης» απ’ τα δύο τελευταία παιχνίδια των (αποκλεισμένων απ’ τα ply off) Λος Άντζελες Λέικερς, λόγω του διαστρέμματος στον αριστερό αστράγαλο που τον ταλαιπωρεί απ’ τις 27 Μαρτίου.

Το ιατρικό τιμ των «λιμνανθρώπων» επανεξέτασε τον 37χρονο σούπερ σταρ κι αποφασίστηκε να μείνει εκτός από τα δύο ματς της κανονικής περιόδου με την Οκλαχόμα Θάντερ (8/4) και τους Ντένβερ Νάγκετς (10/4), προκειμένου να συνεχίσει τις θεραπείες και να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Έτσι λοιπόν θα χάσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ είτε από τον Τζοέλ Εμπίντ, είτε από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και αυτό διότι ο «Βασιλιάς» δεν θα πιάσει το όριο των 58 αγώνων (έπαιξε σε 56 ματς), με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα να προκριθεί για το βραβείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Εμπίντ προηγείται με 30.42 πόντους ανά αγώνα σε 67 παιχνίδια, ενώ ο Αντετοκούνμπο βρίσκεται στους 29.88 σε 66 συμμετοχές. Τέταρτος είναι ο Λούκα Ντόντσιτς με 28.3 και πέμπτος ο Τρέι Γιανγκ, επίσης με 28.3.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.