ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Κούρο Σεγκούρα

Η ΑΕΚ δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Στέφανου Δέδα στον πάγκο της

Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Κούρο Σεγκούρα

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον πρώην προπονητή του Ιωνικού, Κούρο Σεγκούρα.

Ο 49χρονος Ισπανός τεχνικός θα καθοδηγήσει την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αντικαθιστώντας τον Στέφανο Δέδα, ο οποίος θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στο πλευρό του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι συνήψε σήμερα (22/03) συμφωνία με τον Κούρο Σεγκούρα (Curro Segura – πλήρες όνομα: Francisco Segura Gómez).

Ο 49χρονος Ισπανός τεχνικός, που θα καθοδηγεί πλέον τη «Βασίλισσα», υπέγραψε έως το τέλος της τρεχούσης αγωνιστικής περιόδου.

Βιογραφικό:

Ο Κούρο Σεγκούρα γεννήθηκε στη Γρανάδα και βρίσκεται στους πάγκους για σχεδόν 30 χρόνια!

Εργάστηκε στην Ισπανία, σε Costa Moril, Γρανάδα, Linense La Linea, Mενόρκα, Σαραγόσα, Ομπραντόιρο, Μάλαγα), και εκτός Ισπανίας σε Κίνα (Jilin Northeast Tigers), Ουρουγουάη (Atletico Aguada), Βενεζουέλα (Gigantes de Guayana). Την περίοδο 2017-2018 εργάστηκε ως assistant coach της Baskonia, και κατόπιν επί τριετία στη Ρεάλ Μπέτις. Ανέλαβε την ομάδα το 2018, την ανέβασε στην ACB και την καθοδήγησε στην κορυφαία κατηγορία μέχρι τον Νοέμβριο του 2020, όταν κι αποχώρησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην εφετινή περίοδο κάθισε στον πάγκο του Ιωνικού Νικαίας. Τελευταίο του ματς ο αγώνας με την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.