ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ντίνος Μήτογλου: Μειώθηκε στους 16 μήνες η ποινή του

Διαθέσιμος για το Μουντομπάσκετ 2023

Ντίνος Μήτογλου: Μειώθηκε στους 16 μήνες η ποινή του

Ο Ντίνος Μήτογλου έκανε προσφυγή στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο σχετικά με τη ποινή του αποκλεισμού από τα παρκέ για 32 μήνες, με την απόφαση από το CAS να μειώνει την τιμωρία σε 16.

Ανοίγει έτσι ο δρόμος για την επιστροφή του στα παρκέ.

«Το CAS σήμερα ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Φιμπα που αφορά τον Ντίνο Μήτογλου και μείωσε την ποινή του σε 16 μήνες. Στο πρακτικό σκέλος, ο Ντίνος είναι ελεύθερος να αγωνίζεται από την 28.7.2023», αναφέρεται σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του παίκτη στο instagram.

Η ποινή του Μήτογλου έχει ισχύ από τον Μάρτιο του 2022, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο στο περιθώριο του αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο (στην οποία ανήκε) με τον Παναθηναϊκό για τη Euroleague, όπου ανιχνεύθηκε στο δείγμα του η απαγορευμένη ουσία μεθανδιενόνη (metandienone).

Το 16μηνο της τιμωρίας λήγει στις 28 Ιουλίου, όπερ σημαίνει ότι ο 27χρονος φόργουορντ θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά την επόμενη σεζόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, είναι στη διακριτική ευχέρεια του Δημήτρη Ιτούδη αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ, με την μακροχρόνια αγωνιστική απραξία του βέβαια να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.