ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ντίνος Μήτογλου: Μεταγραφή έκπληξη μετά τον αποκλεισμό του από το μπάσκετ για 32 μήνες

Αυτή τη στιγμή η προσπάθεια που γίνεται από τη νομική του εκπροσώπηση αφορά την έφεση για να πέσει η ποινή

Ντίνος Μήτογλου: Μεταγραφή έκπληξη μετά τον αποκλεισμό του από το μπάσκετ για 32 μήνες

Ο Ντίνος Μήτογλου τιμωρήθηκε με αποκλεισμό του από το μπάσκετ για 32 μήνες, γεγονός που τον αφήνει εκτός δράσης και για όλη την επόμενη σεζόν.

Πρόκειται για μια συνθέτη απόφαση, που θα καθόριζε την καριέρα του διεθνούς φόργουορντ/σέντερ. Όποια “καμπάνα” και αν του καταλογιζόταν, θα συμπεριλαμβανόταν μέσα και όλο το διάστημα που είχε ήδη μείνει εκτός ο παίκτης.

Αυτή τη στιγμή, η προσπάθεια που γίνεται από τη νομική του εκπροσώπηση, αφορά την έφεση για να πέσει η ποινή.

Όσοι γνωρίζουν καλά την υπόθεση, υποστηρίζουν ότι είναι σχεδόν βέβαιο πως η τιμωρία θα πέσει. Στόχος λοιπόν του παίκτη, ουσιαστικά, είναι να αγωνίζεται κανονικά από του χρόνου (σ.σ. αγωνιστική περίοδος 2023-2024).

Ως γνωστόν, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έβλεπαν όλο αυτό το διάστημα την περίπτωσή του. Προφανώς η απόφαση αυτή τη στιγμή δεν τους αφήνει περιθώρια, καθώς αν δεν περάσει η έφεση, τότε καμία κουβέντα στην πράξη δεν μπορεί να γίνει.

Πάντως, ενδιαφέρον για τον Μήτογλου υπάρχει και από το εξωτερικό. Έντονο μάλιστα. Δεν θα έπρεπε να εκπλήξει κανέναν αν τελικά ο ίδιος, έχοντας το δικαίωμα να παίξει του χρόνου, επέλεγε μία ομάδα εξωτερικού που συμμετέχει στη Euroleague.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεγάλο ρόλο στην απόφαση του Ντίνου για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, θα έχει να κάνει με το πλάνο αξιοποίησης που θα υπάρχει για τον ίδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.