ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΝΒΑ: Ξύλο και αποβολές στο παιχνίδι Ουόριορς – Τίμπεργουλβς (βίντεο)

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τα σοβαρά επεισόδια

ΝΒΑ: Ξύλο και αποβολές στο παιχνίδι Ουόριορς – Τίμπεργουλβς (βίντεο)

Σκηνές απείρου κάλλους έλαβαν χώρα στο παρκέ του Chase Center.

Ο αγώνας των Ουόριορς με τους Τίμπεργουλβς σημαδεύτηκε από μία σύρραξη που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε και δημιουργούν άσχημη εικόνα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα οι παίκτες ήρθαν στα χέρια σε μια ανύποπτη φάση, με αποτέλεσμα την αποβολή των Κλέι Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν των Ουόριορς, καθώς και του Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς της Μινεσότα.

Συγκεκριμένα, σε μία από τις πρώτες επιθέσεις του παιχνιδιού ο Άντονι Έντουαρντς αστόχησε σε σουτ, με τον Τόμπσον να κάνει μπλοκ-άουτ τραβώντας τη φανέλα του ΜακΝτάνιελς.

Κίνηση που εκνεύρισε τον φόργουορντ των Γουλβς, με τους δύο παίκτες να ξεκινούν τα τραβήγματα και τα σπρωξίματα και να αρχίζουν τις «ψιλές». Η σύρραξη γενικεύτηκε, με τον Ρούντι Γκομπέρ να πηγαίνει για να συγκρατήσει τον Τόμπσον, αλλά τον Ντρέιμοντ Γκριν να μην το αντιλαμβάνεται και να πιάνει με επικίνδυνο κεφαλοκλείδωμα τον Γάλλο.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν τελικά οι διαιτητές να αποβάλλουν τους Τόμπσον, Γκριν και ΜακΝτάνιελς και το παιχνίδι να συνεχίζεται και να ολοκληρώνεται με νίκη της Μινεσότα με 104-101.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.