ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΝΒΑ: «Λαμπερός» ο Λεμπρόν Τζέιμς παρά την ήττα των Λέικερς – Δύσκολη η νίκη των Σίξερς στο Ορλάντο

Νίκη στο φινάλε και για τους Σέλτικς

ΝΒΑ: «Λαμπερός» ο Λεμπρόν Τζέιμς παρά την ήττα των Λέικερς – Δύσκολη η νίκη των Σίξερς στο Ορλάντο

Με τον Τζοέλ Εμπίιντ να σημειώνει 36 πόντους και να μαζεύει 16 ριμπάουντ η Φιλαδέλφεια πέρασε δύσκολα από το Ορλάντο κερδίζοντας τους Μάτζικ στην παράταση με 116-114.

Οι Σίξερς με ρεκόρ 41-25 βρίσκονται στην 2η θέση της Ανατολής ενώ οι γηπεδούχοι με ρεκόρ 18-51 καταλαμβάνουν την τελευταία θέση.

Πέραν του Εμπίιντ ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 26 πόντους αλλά με 5/19 σουτ ενώ 26 πόντους είχε και ο Τομπάιας Χάρις. Για τους Μάτζικ ο Γουέντελ Κάρτερ Τζούνιορ είχε 23 πόντους και 12 ριμπάουντ ενώ 19 πόντους είχε ο Κόουλ Άντονι, που έχασε και τρίποντο στην εκπνοή που θα έδινε τη νίκη στην ομάδα του.

Oι Σανς «πάτησαν» τους Λέικερς

Στο Φοίνιξ οι Σανς δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Λέικερς τους οποίους συνέντριψαν με 140-111 και ανέβηκαν στο 54-14. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ντέβιν Μπούκερ με 30 πόντους (10 ασίστ) ενώ 23 πόντους με 16 ριμπάουντ πρόσθεσε ο ΝτιΆντρε Εϊτον και 18 πόντους ο Μικάλ Μπρίτζες.

Για τους «λιμνάνθρωπους» ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 31 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της λίγκας με τουλάχιστον 10.000 πόντους, ασίστ και ριμπάουντ. Αυτή τη στιγμή ο Τζέιμς έχει 36.824 πόντους (3ος), 10.004 ασίστ (7ος) και 10.150 ριμπάουντ (39ος).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη Βοστώνη και σε μια βραδιά αφιερωμένη στον Κέβιν Γκαρνέτ, αφού οι Σέλτικς απέσυραν τη φανέλα του, οι Μάβερικς κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη (95-92) χάρη σε τρίποντο του Σπένσερ Ντίνγουιτι στα 9”. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Λούκα Ντόνσιτς με 26 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ ενώ 18 πόντους πρόσθεσε ο Ντίνγουιτι. Για τους «κέλτες» ο Τζέισον Τέιτουμ είχε 21 πόντους αλλά με 7/23 σουτ ενώ 17 πόντους είχε ο Αλ Χόρφορντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.