Ο Άρης Ιλίου ονομάζει το γήπεδό του «Δημήτρης Παπανικολάου»

Η γενέτειρα του Δημήτρη Παπανικολάου τον τιμά δίνοντας το όνομά του στο γήπεδο του Άρη Ιλίου

Ο Άρης Ιλίου ονομάζει το γήπεδό του «Δημήτρης Παπανικολάου»

Το γήπεδο στο Ίλιον, όπου ο Δημήτρης Παπανικολάου έκανε τα πρώτα του βήματα ως αθλητής και μπασκετμπολίστας, θα πάρει το όνομά του.

Αυτό αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο, ωστόσο στην απόφαση αυτή ελήφθησαν υπόψη άλλοι δύο πολύ σημαντικοί παράγοντες: από τη μια μεριά φυσικά η σπουδαία καριέρα του Δημήτρη Παπανικολάου, τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και με την εθνική ομάδα και από την άλλη το σημαντικό κοινωνικό έργο του και κυρίως η δράση του για τον αυτισμό.

Έτσι ο Δήμος Ιλίου για να τον τιμήσει θα δώσει το όνομά του στο ανοιχτό γήπεδο καλαθοσφαίρισης της πόλης.

Η τελετή της ονοματοδοσίας θα γίνει την Κυριακή 7 Μαΐου στις 6 μ.μ., στο γήπεδο επί των οδών Θέτιδος και Ποσειδώνος, με τιμώμενο πρόσωπο τον παλαίμαχο πια καλαθοσφαιριστή, ο οποίος έκανε κάποτε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ μέσα από τον Αστέρα Ζωοδόχου Πηγής, έναν από τους παλαιότερους συλλόγους της πόλης του Ιλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και το Δημοτικό Συμβούλιο, με σκοπό να τιμήσουν τη σπουδαία καριέρα του Δημήτρη Παπανικολάου και να επιβραβεύσουν το κοινωνικό του έργο και την εκστρατεία ενημέρωσης για τον αυτισμό, αποφάσισαν ομόφωνα να δώσουν το όνομά του στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.