ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Κώστας Σλούκας «τρέλανε» το Twitter – Τρομερή αποθέωση για το buzzer beater με τη Φενερμπαχτσέ (φωτό-βίντεο)

Έλληνας φίλαθλος στην Αγγλία έσπασε... λάμπα με τη γροθιά του σε σπίτι από τη χαρά του

Ο Κώστας Σλούκας «τρέλανε» το Twitter – Τρομερή αποθέωση για το buzzer beater με τη Φενερμπαχτσέ (φωτό-βίντεο)

Εκεί που όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει για τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη ο Κώστας Σλούκας δεν είχε πει την τελευταία λέξη του. Με ένα μυθικό buzzer beater «σκότωσε» την πρώην ομάδα του Φενέρμπαχτσε και άφησε άφωνους 15.000 Τούρκους στις εξέδρες.

Το buzzer-beater του Σλούκα τρέλανε τους οπαδούς των ερυθρόλευκων» σε όλο τον πλανήτη.

Κάποιοι μάλιστα που μένουν στην Αγγλία έγιναν viral. Βίντεο που κυκλοφορεί δείχνει μία παρέα να παρακολουθεί τον αγώνα σε σπίτι στην Αγγλία και την στιγμή που σημείωσε ο Σλούκας το νικητήριο τρίποντο τρελάθηκαν, ούρλιαζαν και άρχισαν να αγκαλιάζονται. Ένας εξ αυτών πήδηξε τόσο ψηλά όταν πανηγύρισε, που έσπασε μία λάμπα που βρισκόταν στο ταβάνι με κεφαλιά, με κάποιον να ακούγεται να λέει «τα γυαλιά, τα γυαλιά!»

Φίλαθλος της Φενέρ χτυπάει το κεφάλι του στα καθίσματα καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ομάδα του έχασε με αυτό τον τρόπο.

Δείτε τα καλύτερα tweets

https://twitter.com/incor_7/status/1653855794507530241

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.