ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Λεμπρόν Τζέιμς γιόρτασε την πρώτη θέση των σκόρερ στο NBA με… δύο κατσίκες (φωτό)

Τι ήθελαν δύο κατσίκες στο πάρτι του ΛεΜπρόν Τζέιμς για το Νο1 του πίνακα των σκόρερ του NBA;

Ο Λεμπρόν Τζέιμς γιόρτασε την πρώτη θέση των σκόρερ στο NBA με… δύο κατσίκες (φωτό)

Το πιο διάσημο ακρώνυμο, αυτό του G.O.A.T., του κορυφαίου όλων των εποχών, μεταφράζεται και ως κατσίκα ή γίδα και με αυτή την κίνησή του ο Λεμπρόν Τζέιμς ήθελε να δείξει ότι είναι ο κορυφαίος όλων!

Μετά την επίτευξη του ρεκόρ των πόντων ο Τζέιμς ρωτήθηκε από τον Σακίλ Ο’ Νιλ ποιος είναι ο G.O.A.T.. Ο ΛεΜπρόν απάντησε πως «Πάντα νιώθω ότι είμαι ο κορυφαίος που έχει παίξει αυτό το άθλημα».

Μίλησε και για τους άλλους… κορυφαίους, αλλά ξεχώρισε τον εαυτό του. Τώρα αν η παρουσία των δύο κατσικιών σημαίνει και δύο G.O.A.T.s αυτό μπορεί να το ξεκαθαρίσει μόνο ο ίδιος.

Το πάρτι έγινε στο δυτικό Χόλιγουντ και ο ΛεΜπρόν με την Σαβάνα είχαν 20 καλεσμένους.

Πρώτα μπήκε το ζευγάρι στον χώρο και μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκαν και οι κατσίκες που έμειναν για 15′.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.