ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς σκέφτεται να αποσυρθεί από το μπάσκετ – «Εχω πολλά να σκεφτώ» (βίντεο)

Η αινιγματική δήλωση και τα σενάρια αποχώρησης του σουπερ σταρ του NBA

Ο Λεμπρόν Τζέιμς σκέφτεται να αποσυρθεί από το μπάσκετ – «Εχω πολλά να σκεφτώ» (βίντεο)

Μετά τον αποκλεισμό των Λέικερς στα πλέι οφ του ΝΒΑ, στη Δυτική Περιφέρεια, με δράστη το Ντένβερ που «σκούπισε» τη σειρά των τελικών με 4-0, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αμφισβήτησε το αγωνιστικό μέλλον του.

Ένας ρεπόρτερ από το ESPN, τον αμερικανικό κολοσσό των μέσων αθλητικής ενημέρωσης, διέδωσε την είδηση ​​για πιθανή αποχώρηση του «LBJ», μετά από συνομιλία που είχε μαζί του, σε διάδρομο της «Crypto.com Arena» του Λος Άντζελες.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Τζέιμς δεν είχε δώσει ξεκάθαρη απάντηση στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τους Νάγκετς, όταν κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση σχετικά με το πώς βλέπει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Θα δούμε τι θα γίνει… Δεν ξέρω. Δεν ξέρω. Έχω πολλά στο μυαλό μου για να είμαι ειλικρινής. Προσωπικά, όταν πρόκειται για μπάσκετ, έχω πολλά στο μυαλό μου», απάντησε.

«Νομίζω ότι πήγε καλά, αν και δεν μου αρέσει να λέω ότι ήταν μια επιτυχημένη χρονιά γιατί δεν παίζω για τίποτα άλλο εκτός από την κατάκτηση τίτλων σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου», πρόσθεσε.

«Δεν μου αρκεί απλώς να παίζω σε έναν τελικό πειφέρειας. Έχω παίξει σε αυτόν πολλές φορές. Και δεν είναι διασκεδαστικό για μένα να μην μπορώ να κάνω έναν τελικό πρωταθλήματος».

Ο «LBJ» έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τους Λέικερς, το τελευταίο εκ των οποίων είναι προαιρετικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, πάντα δήλωνε την επιθυμία του να συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι 40 ετών, για να μπορεί να παίξει με ή εναντίον του μεγαλύτερου γιου του, Μπρόνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.