ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

O Μ.Τζέιμς αποκάλυψε την κίνηση που έχει αντιγράψει από τον Β.Σπανούλη (βίντεο) 

«Δεν είχα αυτή την κίνηση στο ξεκίνημα της καριέρας μου»

O Μ.Τζέιμς αποκάλυψε την κίνηση που έχει αντιγράψει από τον Β.Σπανούλη (βίντεο) 

Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας Μάικ Τζέιμς παίζει από το 2021 στη Μονακό αλλά το όνομά του ακούγεται εν όψει καλοκαιριού τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον Παναθηναϊκό.

Λίγο πριν από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό, παραχώρησε συνέντευξη στο BasketNews και κλήθηκε να μιλήσει για μια κίνηση που έχει… κλέψει από τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Τζέιμς πριν σημειώσει δύο μεγάλα τρίποντα στη φετινή Euroleague έκανε side step, που είναι βήμα στο πλάι και σουτ, όπως ο Βασίλης Σπανούλης.

Δείτε στο 2.57 και 5.58 του βίντεο

«Δεν είχα αυτή την κίνηση στο ξεκίνημα της καριέρας μου. Πάντα έκανα step back σουτ γενικά, αλλά όσον αφορά το side step είδα πρώτα τον Σπανούλη. Εκείνος την έκανε πιο γρήγορα, εγώ την κάνω πιο αργά. Συνήθως έκανε μία κίνηση και μετά πήγαινε γρήγορα στα δεξιά και σούταρε. Και το έκανε και με ανάποδο πόδι» είπε ο Τζέιμς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον λόγο που το κάνει απάντησε: «Όταν έχεις απέναντί σου έναν ψηλότερο αντίπαλο, είναι πιο δύσκολο για αυτόν να μετακινηθεί προς το πλάι σε σχέση με το να πάει μπροστά. Αν κάνω step back, τότε μπορεί ακόμα να με εμποδίσει να σουτάρω, ενώ αν κάνω side step πρέπει να πάει διαγώνια. Νιώθω λοιπόν ότι έτσι δημιουργώ πιο εύκολα απόσταση από τον αντίπαλό μου για να σουτάρω με καλές προϋποθέσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.