ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Μάικλ Τζόρνταν πουλάει τους Σάρλοτ Χόρνετς – Ζητάει 1,8 δισ. δολάρια

Ο Μάικλ Τζόρνταν είχε αγοράσει την ομάδα του NBA έναντι του ποσού των 180 εκατ. δολαρίων

Ο Μάικλ Τζόρνταν πουλάει τους Σάρλοτ Χόρνετς – Ζητάει 1,8 δισ. δολάρια

Την απόφαση να πουλήσει τους Σάρλοτ Χόρνετς πήρε ο Μάικλ Τζόρνταν.

Ο έξι φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Σικάγο Μπουλς αγόρασε την ομάδα των Χόρνετς έναντι 180.000.000 δολαρίων το 2010 και 13 χρόνια μετά ζητάει 1,8 δισ για να την πουλήσει.

Ο Μάικλ Τζόρνταν κατέχει το 97% των μετοχών του κλαμπ και είναι σε συζητήσεις για πώληση με τον Γκάμπε Πλότκιν, που έχει αρκετές μετοχές στους Χόρνετς αλλά και με τον Ρικ Σκνάλ που κατέχει ποσοστό στους Ατλάντα Χοκς.

Το θέμα το έβγαλε το ESPN το οποίο υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει συμφωνία αλλά έχουν προχωρήσει αρκετά οι συνομιλίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Τζόρνταν θα διατηρήσει ένα μειοψηφικό μερίδιο στην ομάδα. Ο Μάικλ Τζόρνταν είχε αγοράσει ένα μικρό πακέτο μετοχών το 2006 όταν ακόμη οι Hornets λέγονταν Bobcats.

Το 2010 όταν είχε αγοράσει την ομάδα ήταν ο μοναδικός μαύρος ιδιοκτήτης στο NBA. Υπό την καθοδήγησή του οι Χόρνετς δεν κέρδισαν τίτλο και έφτασε μόλις δύο φορές στα πλέι οφ. Ο εκπρόσωπος του Τζόρνταν κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα και απάντησε πως δεν μπορεί να πάρει θέση για φήμες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.