ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο μπασκετμπολίστας Τζέιμς Χάρντεν χαστούκισε άνδρα στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Ο άνδρας που δέχθηκε το χαστούκι από τον Χάρντεν είναι μέλος από την ομάδα του

Ο μπασκετμπολίστας Τζέιμς Χάρντεν χαστούκισε άνδρα στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Σε μπελάδες έχει μπλέξει ο Τζέιμς Χάρντεν μετά από ένα βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο και τον εμφανίζει να χαστουκίζει στο πρόσωπο έναν άνδρα.

Οι Σίξερς απέκλεισαν με ευκολία τους Μπρούκλιν Νετς στον πρώτο γύρο των playoffs του NBA και έτσι οι παίκτες της ομάδας της Φιλαδέλφεια είχαν κάποιες έξτρα ημέρες ξεκούρασης πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια με τους Μπόστον Σέλτικς για τα ημιτελικά της Ανατολής.

Ο «Μούσιας» λοιπόν είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στο Λας Βέγκας για να διασκεδάσει και εκεί ήταν που ενεπλάκη στο περιστατικό.

Σύμφωνα με το TMZ που έφερε στην επιφάνεια το θέμα, ο άνδρας που δέχθηκε το χαστούκι από τον Χάρντεν είναι μέλος από την ομάδα του και ενώ οι δυο τους φάνηκε να διαφωνούν στην αρχή για κάτι, το θέμα δεν συνεχίστηκε και μάλιστα στη συνέχεια επέστρεψαν μαζί στο καζίνο σαν να μην έγινε κάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.