ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ο Παναθηναϊκός θέλει και Ν.Μίροτιτς – Του προσφέρει 8 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια

Οι «πράσινοι» προσπαθούν και για δεύτερη «βόμβα» μετά τον Κ.Σλούκα

Ο Παναθηναϊκός θέλει και Ν.Μίροτιτς – Του προσφέρει 8 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια

Ένα ρόστερ που θα τον επαναφέρει στα υψηλά στρώματα της Euroleague θέλει να κτίσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά τον Κώστα Σλούκα θέλει να αποκτήσει και τον Νίκολα Μίροτιτς.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός θέλει τον Μαυροβούνιο φόργουορντ για αντικαταστάτη του Σάσα Βεζένκοβ, δημοσίευμα από το Ισραήλ έβαλε και τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι της διεκδίκησής του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το gazzetta.gr, το «τριφύλλι» στην προσπάθειά του να πείσει τον Μίροτιτς να ντυθεί στα πράσινα του προσφέρει οκτώ εκατ. ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Βέβαια, τίποτα δεν γίνεται να προχωρήσει αν ο Μίροτιτς δεν αποδεσμευτεί από την Μπαρτσελόνα, κάτι που ενδέχεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εκτός από τους «αιώνιους», για τον Μίροτιτς ενδιαφέρονται η Μονακό, η Αρμάνι Μιλάνο, ενώ τις τελευταίες ημέρες το όνομά του ακούγεται και για τον Ερυθρό Αστέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.