ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό στο «ντέρμπι αιωνίων» στο ΟΑΚΑ

Το ματς που «κλέβει την παράσταση» στη Euroleague

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό στο «ντέρμπι αιωνίων» στο ΟΑΚΑ

Με τον καλύτερο τρόπο θα κλείσει το 2022 για τους λάτρεις της Euroleague, αφού θα έχουν ματσάρα. Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (21:00, Novasports Prime) στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι αιωνίων, σε μια μάχη που υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις.

Οι πράσινοι είναι στην 13η θέση με ρεκόρ 6-9, ενώ οι Πειραιώτες βρίσκονται στην έκτη θέση με 9 νίκες και 6 ήττες. O Nτέγιαν Ράντονιτς ξεκαθάρισε πως πως η συμμετοχή του Νέιτ Γουόλτερς στο ντέρμπι θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Από την πλευρά τους οι ερυθρόλευκοι θα έχουν μια πολύ σημαντική απουσία, αφού απίθανη είναι η συμμετοχή του ηγέτη τους, Σάσα Βεζένκοβ στο ντέρμπι.

Ο Ράντονιτς είπε πριν το ματς πως «όλα τα παιχνίδια της Euroleague είναι σημαντικά, αλλά πάντα ένας αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερος. Aπό την πλευρά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως «ο Παναθηναϊκός έχει κάνει sold out εδώ και μέρες, περιμένει το ματς πως και πως.

Ο Άλεκ Πίτερς ανέφερε πως «η ενέργεια θα είναι στο… κόκκινο για το ντέρμπι», ενώ ξεχώρισε τον Ντουέιν Μπείκον. Ο Ντέρικ Γουίλιαμς ξεκαθάρισε πως «το ντέρμπι έρχεται την κατάλληλη στιγμή και θα δώσει πνοή στη σεζόν».

O Oλυμπιακός έχει την κορυφαία επίθεση της Euroleague με 86.4 πόντους, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 11η θέση με 79.5. Πρώτος είναι ο Ολυμπιακός και στις ασίστ με 22.5 ανά ματς, ενώ 12ος με 15.6 είναι ο Παναθηναϊκός. Οι Πειραιώτες κάνουν παραπάνω λάθη όπως βλέπετε και στο παρακάτω γράφημα. Τέλος οι… πράσινοι σουτάρουν με 36.6% τρίποντα, ενώ από την άλλη η ομάδα του Μπαρτζώκα βρίσκεται στο 38.2%. stats

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.