Ο Ζ.Ομπράντοβιτς υπερασπίστηκε τον Γ.Αντετοκούνμπο: «Δεν πρέπει να του κουνάμε το δάχτυλο»

«Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα»

Ο Ζ.Ομπράντοβιτς υπερασπίστηκε τον Γ.Αντετοκούνμπο: «Δεν πρέπει να του κουνάμε το δάχτυλο»

Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να διακριθεί στο Eurobasket 2022, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπογράμμισε ότι για την αποτυχία δεν θα πρέπει να κουνάμε το δάκτυλο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η Παρτίζαν ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην EuroLeague έπειτα από το 2013-14 αφού προηγουμένως συμμετείχε στο Σούπερ Καπ της VTB League, εκεί όπου ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε την ευκαιρία να μετρήσει την αγωνιστική κατάσταση των «ασπρόμαυρων» απέναντι σε αντιπάλους top επιπέδου.

Ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία της EuroLeague μίλησε στο επίσημο κανάλι της διοργάνωσης και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων για το πρόσφατο EuroBasket.

Όταν, δε του επισήμαναν πως καμία ομάδα με έναν σούπερ σταρ του ΝΒΑ στο ρόστερ της δεν κατάφερε να διακριθεί, εκείνος εξήγησε:

«Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Μιλάμε για τρεις παίκτες που κυριαρχούν στο ΝΒΑ. Είναι σπουδαίοι παίκτες και είναι ωραίο να τους βλέπεις στο παρκέ. Ήταν μεγάλη μου τιμή να παρακολουθήσω τον αγώνα της Σερβίας με την Ελλάδα στο Βελιγράδι (σ.σ. στην Stark Arena, για τα “παράθυρα” του Παγκοσμίου Κυπέλλου), εκεί όπου ο Γιόκιτς και ο Γιάννης βρέθηκαν αντιμέτωποι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν ήταν όμως μόνο αυτοί, αλλά και οι συμπαίκτες τους. Ο Γιόκιτς και ο Γιάννης δεν παίζουν μόνοι τους. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Δεν είναι σωστό να κουνάμε το δάχτυλο στον Αντετοκούνμπο, τον Νίκολα ή τον Ντόντσιτς και να λέμε ότι οι εθνικές τους δεν έφεραν αποτέλεσμα. Το τουρνουά ήταν δυνατό, πολλές ομάδες πάλεψαν μέχρι τέλους και το χρυσό μετάλλιο το πήρε η ομάδα που έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ. Οι εθνικές δεν απέτυχαν λόγω του Νίκολα, του Γιάννη και του Λούκα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.