ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ολυμπιακός: Διάστρεμμα υπέστη ο Τόμας Γουόκαπ – Τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Άρη

Αυτή τη στιγμή, η συμμετοχή του στις αναμετρήσεις με Αρμάνι Μιλάνο (2/1. 21:15) και Μονακό (4/1, 21:15) στο ΣΕΦ κρίνεται αμφίβολη

Ολυμπιακός: Διάστρεμμα υπέστη ο Τόμας Γουόκαπ – Τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Άρη

Ο Τόμας Γουόκαπ αποχώρησε τραυματίας από το Ολυμπιακός – Άρης για τη Basket League και στους Πειραιώτες επικρατεί αγωνία ενόψει “διαβολοβδομάδας” στη Euroleague.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει υποστεί διάστρεμμα.

Ο 31χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού έφυγε για τα αποδυτήρια του ΣΕΦ κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου της αναμέτρησης με τον Άρη για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο παίκτης εμφανίστηκε στη συνέχεια στις θέσεις για τους παίκτες του Ολυμπιακού που ήταν εκτός αποστολής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή τη στιγμή, η συμμετοχή του στις αναμετρήσεις με Αρμάνι Μιλάνο (2/1. 21:15) και Μονακό (4/1, 21:15) στο ΣΕΦ για τη 18η και τη 19η αγωνιστική αντίστοιχα της Euroleague κρίνεται αμφίβολη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.