ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ολυμπιακός: Με απώλειες η μάχη ενάντια στην Μπαρτσελόνα

Εκτός ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος

Ολυμπιακός: Με απώλειες η μάχη ενάντια στην Μπαρτσελόνα

Ο πρώτος, εντός έδρας, αγώνας στη φετινή Euroleague για τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες και με απουσίες.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή (13/10) τη Μπαρτσελόνα για τη δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ότι ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δεν είναι διαθέσιμος, από τη στιγμή που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον μυϊκό σπασμό δικέφαλου αριστερά.

Έτσι, το όνομα του Αμερικανού γκαρντ παραμένει στο απουσιολόγιο των Πειραιωτών πλάι σε αυτά των Σακιέλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα.

Όσον αφορά τον Μουσταφά Φαλ (διάταση έσω πλαγίου δεξιού γονάτου), ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε πως ο Γάλλος σέντερ θα προπονηθεί και θα παίξει.

«Για πράγματα που δεν περνάνε από το χέρι σου, δεν μπορούμε να αγχωθούμε. Ο Φαλ πιστεύουμε ότι θα παίξει. Έκανε προπόνηση χθες και θα κάνει και σήμερα και θα παίξει. Φυσικά, δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά πιστεύουμε ότι θα έχει επίδραση στο παιχνίδι», σχολίασε ο ερυθρόλευκος τεχνικός και συμπλήρωσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

« Θα κάνει ντεμπούτο σίγουρα ο Μπραζντέικις και σίγουρα δεν θα είναι στην ομάδα ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Και φυσικά δε θα είναι ο ΜακΚίσικ και ο Σίκμα. Έχουμε ελλιπές ρόστερ, αλλά ταυτόχρονα έχουμε και μια ομάδα, που θεωρούμε θα είναι πολύ αξιόμαχη για αύριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.