ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Ολυμπιακός: Με τη Φενέρμπαχτσε για την πρόκριση στο Final-4 της Euroleague

Δείτε τα ζευγάρια των play-offs

Ολυμπιακός: Με τη Φενέρμπαχτσε για την πρόκριση στο Final-4 της Euroleague

Η Φενέρμπαχτσε είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play-offs της EuroLeague.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν από χθες τις υποχρεώσεις τους με νίκη επί της Μπασκόνια για να τερματίσουν πρώτοι και οι συνδυασμοί έφεραν τελικά την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στο ζευγάρωμα του πρώτου με τον όγδοο.

Παρά την ήττα της από τον Ερυθρό Αστέρα, η Φενέρ γνώριζε το ότι θα προκριθεί και απλώς περίμενε το πλασάρισμα. Οι νίκες της Παρτίζαν και της Ζάλγκιρις την τοποθέτησαν στην όγδοη θέση της EuroLeague και έτσι θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό.

Οι σειρές ξεκινούν στις 25 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν στις 10 Μαΐου, ενώ πρόκειται για best of five, δηλαδή ο νικητής χρειάζεται τρεις νίκες ώστε να βρεθεί στο Final-4 του Κάουνας. Τα πρώτα δύο παιχνίδια θα γίνουν στο ΣΕΦ, το τρίτο στην Κωνσταντινούπολη, όπως και το τέταρτο αν χρειαστεί. Σε περίπτωση που η σειρά φτάσει στο 2-2, το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι θα διεξαχθεί ξανά στο Φάληρο.

Τα ζευγάρια των play-offs

Ολυμπιακός (1) – (8) Φενέρμπαχτσε

Μπαρτσελόνα (2) – (7) Ζαλγκίρις

Ρεάλ Μαδρίτης (3) – (6) Παρτίζαν

Μονακό (4) – (5) Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.