ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί των πρωταθλητών στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και η υποδοχή στο ΣΕΦ (φωτο)

Παίκτες και οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν ακόμα μια φορά την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος στην φιέστα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (17/6) στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί των πρωταθλητών στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και η υποδοχή στο ΣΕΦ (φωτο)

Ο Ολυμπιακός ήταν… καταιγιστικός στο Game 4 των τελικών της Basket League με τον Παναθηναϊκό, το ματς εν τέλει διακόπηκε στο 27′ με το σκορ στο 35-63, δεν συνεχίστηκε ποτέ και οι Πειραιώτες κατέκτησαν το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Μπορεί το… πάρτι τίτλου μέσα στο παρκέ να μην ολοκληρώθηκε ποτέ για τους «ερυθόλευκους», όμως οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, που πήγαν νωρίς στα αποδυτήρια, είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν εκεί το «νταμπλ».

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα συνέχιζε να γιορτάζει και στο ΣΕΦ, εκεί οπου οι οπαδοί της ομάδας είχαν στήσει το δικό τους… πάρτι.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν μέσα σε κλίμα αποθέωσης την αποστολή της ομάδας, που ήρθε ως πρωταθλήτρια από το ΟΑΚΑ.

Δέκτης της αποθέωσης έγινε φυσικά ο Σάσα Βεζένκοβ, με τους φίλους του Ολυμπιακού να στέλνουν σε εκείνον μήνυμα… παραμονής στο Φάληρο. Στη συνέχεια, βέβαια, αποθεώθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, μεταξύ αυτών οι Φαλ, Παπανικολάου, Γουόκαπ.

Ο Κώστας Παπανικολάου πήρε τον λόγο ως αρχηγός για να κάνει ανοιχτό κάλεσμα ενόψει του Σαββάτου (17/6).

Όλοι μαζί θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν ακόμα μια φορά την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος στην φιέστα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (17/6) στο ΣΕΦ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.