ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολυμπιακός: Πότε θα βγουν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με την Φενερμπαχτσέ

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο φαληρικό γήπεδο

Ολυμπιακός: Πότε θα βγουν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με την Φενερμπαχτσέ

Τον αντίπαλό του στα πλέι οφ της Euroleague έμαθε χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν την Φενερμπαχτσέ με έπαθλο μια θέση στο Final 4 του Κάουνας.

Ένα πολύ δύσκολο ματσάρισμα για τους Πειραιώτες, που καλούνται να αντιμετωπίσουν και να αποκλείσουν την ομάδα των Δημήτρη Ιτούδη, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νικ Καλάθη. Μια ομάδα με έμπειρους και ικανότατους παίκτες, που είναι πολύ επικίνδυνη και ικανή να κάνει τη ζημιά.

Τα μαγικά χαρτάκια

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο φαληρικό γήπεδο στις 26 Απριλίου στις 21:45, ενώ το δεύτερο θα διεξαχθεί δύο μέρες αργότερα και πάλι στον Πειραιά (28/4, 21:30).

Ηδη οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει να ρωτούν πότε αναμένεται να βγουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για την πρώτη αναμέτρηση των Πειραιωτών με την τούρκικη ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.