ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ολυμπιακός: Στο «κάδρο» και πάλι ο Κώστας Αντετοκούνμπο (βίντεο)

Οι Πειραιώτες κοιτούν και πάλι την περίπτωση του

Ολυμπιακός: Στο «κάδρο» και πάλι ο Κώστας Αντετοκούνμπο (βίντεο)

Ο μεγάλος πόθος τόσο του Γιώργου Μπαρτζώκα όσο και του Ολυμπιακού φέτος είναι η επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοβ. Ωστόσο η περίπτωση του ολοένα και δυσκολεύει και έτσι οι Πειραιώτες στρέφονται σε άλλες λύσεις.

Στο κάδρο ξαναμπαίνει η περίπτωση του Κώστα Αντετοκούνμπο. Οι δύο πλευρές είχαν συνομιλίες για συνεργασία και την περασμένη σεζόν.

Μάλιστα, τα είχαν βρει στο οικονομικό σκέλος και την διάρκεια του συμβολαίου, ωστόσο ο αδερφός του «Greeek Freak» προτίμησε την Βιλερμπάν καθώς του προσέφερε τον ρόλο του δέυτερου ψηλού στην ομάδα και όχι του τρίτου όπως οι ερυθρόλευκοι.

Πρόκεται για μία παρά πολλή καλή περίπτωση πάντως, από την οποία μπορούν να βγουν κερδισμένες και οι δύο πλευρεές.

Πέραν του Κώστα Αντετοκούνμπο, στον Ολυμπιακό κοιτούν και την περίπτωση Μάικ Τόμπι όπως και του Τζόελ Μπολόμποϊ της ΤΣΣΚΑ.

Μπορεί να μην έχιε προχωρήσει προς το παρόν σε κάποια επίσημη κρούση, αλλά να ενδιαφέρεται και για τις δυο περιπτώσεις, σύμφωνα με όσα αναφέρει και ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Μάγκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=MickeyMickeal
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.