ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολυμπιακός: Τη Δευτέρα η συνάντηση του Κ.Σλούκα με τους προέδρους της ομάδας

Θα συζητηθεί το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών

Ολυμπιακός: Τη Δευτέρα η συνάντηση του Κ.Σλούκα με τους προέδρους της ομάδας

Ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε στην Ελλάδα έπειτα από τις ολιγοήμερες διακοπές του και πρόκειται να συναντηθεί τη Δευτέρα (03/07 πιθανώς το βράδυ) με τους Προέδρους του Ολυμπιακού, κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για να συζητηθεί η πιθανή ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Σλούκας άλλωστε αποτελεί κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να βάζουν… κάτω τα δεδομένα με σκοπό να συζητηθεί αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Ο 33χρονος μετά το πέρας της φετινής σεζόν κυκλοφορεί ως ελεύθερος, με τους «ερυθρολεύκους» φυσικά να έχουν προτεραιότητα στις συνομιλίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διάθεση άλλωστε για να συνεχιστεί η συνεργασία υπήρχε, όπως είχε αναφέρει ο ίδιος ο 33χρονος, λίγο μετά τη φιέστα της ομάδας, όμως μαζί πρέπει να ξεπεραστούν άλλα ζητήματα, τα οποία και αναμένεται να συζητηθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.