ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Π.Γιαννάκης για Ν.Γκάλη: «Έπρεπε πολλές φορές να είναι πιο ομαδικός – Αισθανόμουν άβολα»

«Δεν του άρεσε να παίζει την καλύτερη άμυνα, ας έβαζε 35 αντί για 40 ή 50 πόντους»

Π.Γιαννάκης για Ν.Γκάλη: «Έπρεπε πολλές φορές να είναι πιο ομαδικός – Αισθανόμουν άβολα»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Studio 4» της ΕΡΤ όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στον Νίκο Γκάλη και τη συνεργασία τους στον Άρη, κατακτώντας μαζί επτά πρωταθλήματα και έξι Κύπελλα Ελλάδας.

Ο «Δράκος» ανέφερε χαρακτηριστικά όσον αφορά τον Γκάλη και τις στιγμές που ένιωσε άβολα με τον «Γκάνγκστερ»:

«Είχαμε παίξει ήδη αντίπαλοι πριν έλθω στον Άρη. Ο καθένας μετράει πόσο καλός είναι ο άλλος… Ήμουν ο καινούργιος, ήταν ο παλιός. Εγώ αισθάνομαι έναν σεβασμό σίγουρα. Το μπάσκετ είναι μπάσκετ… Πάντα μας ακολουθούσε η φήμη ότι είχαμε κόντρα μεταξύ μας. Δεν γίναμε πολύ φίλοι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε παρέα.

Κάναμε κάποια διαστήματα παρέα αλλά ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες. Υπήρχαν στιγμές που αισθανόμασταν άβολα γιατί έπρεπε ο καθένας μας, πολλές φορές να κάνει κάτι πιο δύσκολο από αυτό που θα ήθελε να κάνει. Ο Νικ ήταν ένα παιδί που σκόραρε πολύ εύκολα.

Αλλά π.χ. δεν του άρεσε να παίζει την καλύτερη άμυνα. Εμείς όμως έπρεπε να κερδίσουμε. Και για να κερδίζεις, όταν φτάσεις στο πιο υψηλό επίπεδο, πρέπει να κάνεις περισσότερα πράγματα. Να παίζεις και στα δυο μέρη του γηπέδου».

Και πρόσθεσε: «Πολλές φορές αισθάνεσαι άβολα. Ή θεωρούσες πως έπρεπε να πάρεις μια πάσα και δεν την πήρες, παρότι είχε τη δυνατότητα να το βάλει το καλάθι, αισθανόσουν λίγο άβολα γιατί ήθελες να πάρεις την μπάλα.

Όχι μόνο εγώ, κι άλλα παιδιά. Βέβαια αυτό δεν με σταματούσε όταν έμπαινα στο γήπεδο, να παίξουμε και να κερδίσουμε. Ο Νικ το έκανε καλά αυτό. Θα έπρεπε να το κάνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απλώς πολλές φορές θα έπρεπε να καταλαβαίνει ότι πρέπει και οι άλλοι… Να είναι πιο ομαδικός. Δεν είχε ανάγκη, αντί να βάλει 50, να βάλει 40. Ας έβαζε 35. Του άρεσε. Αυτό ήθελε να κάνει. Του άρεσε. Έτσι θεωρεί πως είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.