ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Παίκτες «πιάστηκαν» στα χέρια σε αγώνα του NCAA και έγιναν viral (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα «μπουκέτα» που έριξαν

Παίκτες «πιάστηκαν» στα χέρια σε αγώνα του NCAA και έγιναν viral (βίντεο)

To SIU Έντουαρντσβιλ αντιμετώπιζε Ut Μάρτιν σε αγώνα για την Division 1 του NCAA. Η ομάδα του Ut Μάρτιν ήταν η νικήτρια με 81-75, αλλά όπως θα δείτε, το τελικό σκορ είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει στην αναμέτρηση αυτή.

Σε μια φάση όπου να πνεύματα οξύνθηκαν, ο Προύιτ του Έντουαρντσβιλ ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μιγκέλ του Μάρτιν ανταλλάσσοντας λόγια… αγάπης μεταξύ τους.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, από τα λόγια πέρασαν στις… πράξεις, με τον Προύιτ να καταφέρνει ένα πολύ βίαιο χτύπημα κατευθείαν στο πρόσωπο του αντιπάλου του. Η σύρραξη γενικεύθηκε, Προύιτ, Μιγκέλ αλλά και ένας παίκτης ακόμα αποβλήθηκαν, με την κατάσταση να αποκλιμακώνεται 10 λεπτά μετά και το παιχνίδι να συνεχίζεται από εκεί που σταμάτησε.

Η μπουνιά όμως έκανε πραγματικά τον γύρο του διαδικτύου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.